Vil du hjelpe meg med tilbakemeldinger og Google-anmeldelse?

Hei dere, og god fredagskveld🫶🏻

Som en del av mitt vedvarende ønske om å forbedre mine tjenester og opplevelser for dere, mine verdifulle kunder, ønsker jeg å be om din hjelp. Jeg setter stor pris på dine tilbakemeldinger og vurderinger, og det ville bety mye for meg om du kunne ta deg tid til å skrive en tilbakemelding om hvordan det var å komme til meg. Om det er noe dere tenker jeg kunne gjort annerledes, eller på ett bedre vis vil jeg virkelig vite det, slik at jeg kan gjøre jobben som kreves for forbedring. Om dere var fornøyde, og hadde en fin opplevelse, ville jeg blitt kjempeglad om dere kunne tenke dere å legge igjen en anmeldelse på Google om din opplevelse.

Din mening er uvurderlig for meg, og det vil hjelpe meg med å fortsette å strebe etter å levere førsteklasses tjenester til dere eksisterende kunder, så vel som til nye.  Om dere er fornøyde, og orker å ta dere bryet med å legge igjen en anmeldelse på google, blir jeg virkelig glad og takknemlig, og vil som takk for din tilbakemelding, tilby dere et printet bilde fra galleriet ditt, i størrelsen 15×20, verdsatt til 990 kroner. Dette vil være en liten gest for å vise min takknemlighet for din støtte og tilbakemelding.

For å legge igjen en anmeldelse, kan du enkelt besøke min Google-bedriftsside ved å følge denne lenken: 

https://g.page/r/CXtOQJil9cJJEBM/review

Tusen takk på forhånd for din tid og for din støtte! Om det er noe annet jeg kan hjelpe dere med, må dere aldri nøle med å spørre! 

Jeg ser frem til å motta din tilbakemelding 😃🫶🏻

Dante 6 kopi copy kopi
Dante 7 kopi copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ring meg!