1 årsfotografering

I Norge er det en kjær og hjertevarm tradisjon å fange den herlige tiden når et barn fyller ett år gjennom 1 årsfotografering. Disse ettårsportrettene går utover å dokumentere den fysiske veksten til barnet; de fanger den uskyldige sjarmen og de nyoppdagede uttrykkene som preger denne spesielle alderen.

Hermann 2 Print kopi

Jeg setter 1 timer ved 1 årsfotografering. Om man booker tid til en kombinasjon av inne og utebilder, setter jeg av halvannen time. Normal vil vi kanskje være ferdige innen 40 min i studio. 1 åringer kan fort bli lei, så her gjelder det å jobbe raskt gjennom skift og oppsett.  Jeg har i løpet av de siste 8 årene gjort store investeringer i form av utstyr til de forskjellige fotograferingene jeg utfører. Dette gjelder også 1 årsfotografering. Jeg har en stor kundegarderobe, med klær til både jenter og gutter, studio bilder, og utebilder! Jeg har også noe klær til eldre søsken, skulle man ønske å slå 2 fluer på smekken, å ta søskenbilder samtidig som 1 årsbilder. Det betyr at dere i grunnen ikke trenger å ta med dere noen verdens ting, foruten en mett og uthvilt 1 åring!

Pris på 1 årsfotografering
1595,-

Dette er inkludert

  • Eksklusiv Prepguide
  • 1 – 1 1/2 timers fotografering
  • Tilgang på kundegarderobe og alt av rekvisiter
  • Bestillingstime (1t)

 

Bilder og produkter kjøpes separat, og faktureres etter bestillingstimen. Priser på produkter og bilder finner du her.

eventuelle tillegg

  • søsken 500,- pr søsken under 10 år
  • husdyr 500,-
  • tillegg ute 500,- 
  • ettermiddag (etter 16.00) 600,-
  • helg og helligdag 700,- 
  • kjøretillegg 15 kr/km (30 km inkludert) 

Hva trenger jeg ha med?

Jeg har i løpet av de siste 8 årene gjort store investeringer i form av utstyr til de forskjellige fotograferingene jeg utfører. Dette gjelder også 1 årsfotografering. Jeg har en stor kundegarderobe, med klær til både jenter og gutter, studio bilder, og utebilder! Jeg har også noe klær til eldre søsken, skulle man ønske å slå 2 fluer på smekken, å ta søskenbilder samtidig som 1 årsbilder. Det betyr at dere i grunnen ikke trenger å ta med dere noen verdens ting, foruten en mett og uthvilt 1 åring!
Malte 2copy

Gode ord fra mine kunder

5/5
Jeg har hatt en kjempebra opplevelse med Sunniva. Hun er veldig hyggelig person også utrolig flink på jobb. Jeg kan anbefale henne 100%
Isha Lunkad
5/5
Rolig og behagelig opplevelse å komme til Sunniva, hun takler barn og "stressede" unger (foreldre) svært godt. Og bildene ble svært bra. Anbefales på det varmeste.
Bjørn Olav Horn
5/5
Dyktig og hyggelig fotograf. Tar fantastiske bilder, der babyen blir godt ivaretatt. Tommel opp!
hege andersen
Ring meg!