1-års fotografering

Hermann 1copy

Det skjer aldri like store forandringer hos oss mennesker enn hva det gjør de første 12 månedene «earthside». Fra å være så bitte liten at man har hatt plass i mors mage, til å utvikle seg til  å bli et eget lite individ.  Mitt ønske er å fange øyeblikk som representerer skatten, og som gjenspeiler den lille personligeheten som er i ferd med å utvikles.

Levin laminertmontert 20x25

Hva koster fotografering?

Fotograferingen koster 1595,-  (dette er prisen på fotograferingen, bilder kjøpes ut separat.) Man kan velge mellom bilder tatt i studio, ute, eller en kombinasjon av begge deler. Ønsker man å ha med søsken, koster det 500,- pr søsken under 10 år.

Hva trenger jeg ha med?

Jeg har i løpet av de siste 8 årene gjort store investeringer i form av utstyr til de forskjellige fotograferingene jeg utfører. Dette gjelder også 1 årsfotografering. Jeg har en stor kundegarderobe, med klær til både jenter og gutter, studio bilder, og utebilder! Jeg har også noe klær til eldre søsken, skulle man ønske å slå 2 fluer på smekken, å ta søskenbilder samtidig som 1 årsbilder. Det betyr at dere i grunnen ikke trenger å ta med dere noen verdens ting, foruten en mett og uthvilt 1 åring!
Malte 2copy

Gode ord fra mine kunder

5/5
Jeg har hatt en kjempebra opplevelse med Sunniva. Hun er veldig hyggelig person også utrolig flink på jobb. Jeg kan anbefale henne 100%
Isha Lunkad
5/5
Rolig og behagelig opplevelse å komme til Sunniva, hun takler barn og "stressede" unger (foreldre) svært godt. Og bildene ble svært bra. Anbefales på det varmeste.
Bjørn Olav Horn
5/5
Dyktig og hyggelig fotograf. Tar fantastiske bilder, der babyen blir godt ivaretatt. Tommel opp!
hege andersen
Ring meg!