Ofte stilte spørsmål

ting du kanskje lurer på

svar på tingene du kanskje lurer på

Hva koster fotograferingen?

Pris på selve fotograferingen, og de forskjellige alternativene finner du her 

Hva er inkluder?

inkludert i prisen for fotograferingen er følgende:

planlegging i forkant av fotograferingen, fotograferingen, klargjøring av galleri og visningstime i etterkant av fotograferingen. i tillegg er kundegarderoben inkludert, som dere kan benytte dere av om ønskelig. Ved booking av nyfødtfotografering, er det også inkludert 6-8 måneders fotografering, til en verdi på 1595,-

bilder og produkter kjøpes separat, og faktureres etter visningstimen.

når bør vi bestille tid til nyfødtfotografering?

Man kan booke tid allerede fra positiv test, men de aller fleste booker fra 2. trimester. Ved booking setter vi opp en provisorisk avtale, som vi med letthet endrer, skulle terminen endre seg, eller skulle lille bestemme seg for å komme før eller etter forventet termindato. Når lille har meldt sin ankomst, tar dere kontakt, og vi spikrer en avtale, helst innen de neste 5-14 dagene. 

hva om babyen er mer enn 14 dager?

det er litt sprikende praksis blant oss fotografer hvordan vi opperere når det kommer til babyer som er mer enn 14 dager. Jeg har tatt “nyfødtbilder”, eller sovebilder om du vil, av babyer helt opp i 16 uker. så om dere har vært litt sene på planleggingen og avtrekkeren, er det ingen grunn til panikk! 

når er det best å ta gravidbilder?

normalt anbefaler jeg å booke tid mellom uke 28-34. men dette er svært individuelt, og kommer i stor grad ann på deg og hvordan du selv føler deg.

hvordan funker det med betaling?

i etterkant av en fotografering vil dere motta en faktura. på den kommer også evt tillegg.

etter en visningstime, når dere har valgt bilder og produkter, får dere en ny faktura. jeg er fult klar over at dette kan være en stor kost, og en invistering. jeg har derfor en delbetalingsløsming gjennom svea, for de som ønsker det. på det viset kan dere betale litt og litt i eget tempo.

hva om det oppstår sykdom, eller hva om det regner den dagen vi skal ta bilder?

ved sykdom ønsker jeg at dere gir besked så snart som mulig, slik at vi kan endre avtalen vår. det er en forutsetning at alle som skal fotograferes er friske, for at resultatet kan bli så bra som mulig. det koster ikke noe å ombooke avtalen ved syksom.

skulle det regne den dagen vi har en avtale, og planen er å ta bilder ute, ombooker vi avtalen, uten ekstra kostnadd. Når det er sagt, er det en generell missoppfatning at man trenger strålende sol for å ta bilder ute. Jeg vil faktisk langt heller ha litt yr i luften, enn en skyfri himmel.

hva skjer etter at bildene er tatt?

Visningsgalleriet vil normalt være klar for gjennomgang innen 4 uker etter fotografering. da kommer dere tilbake for å se galleriet med bildene deres. jeg vil i løpet av denne timen hjelper jeg dere med å finne den perfekte løsningen for dere.

hvor lang er leveringenstiden?

etter en visningstime, og dere har gjort en bestilling, er normal leveringstid mellom 3-5 uker. denne tiden kan variere utifra hvor travelt det er. ønsker dere bildene fort, må dette informeres om i forkant, og ett “rush” tillegg vil komme på toppen. Merk at leveringstiden begynner fra faktura er betalt.

hvem har du klær til i kundegarderoben din?

jeg har primært full garderobe til alle fra 0-1 år og til gravide. mange av kjolene mine passer også til “ikke gravide”, og kan lånes ved booking av familiefotograferinger til mammaene. jeg har også en god del klær til eldre barn, som dere kan låne. det bør dog avtales og planlegges litt i forkant, slik at vi er sikre på at jeg har noe til alle, eller om dere må finne noe å pakke med.

har du hårpynt til jenter vi kan låne?

ja, jeg har hårpynt i form av hårbånd som dere kan nåre. om dere skulle ønske sløyfer, selges det i butikken “lille mynthe” som ligger i samme lokaler.

Ring meg!