Lønnsomme Linser

Fotografens veiledning til profesjonelt produktsalg!

Ønsker du å ta bedriften din og deg selv til et nytt nivå? Ønsker du å begynne med produktsalg, men er usikker på hvor eller hvordan du skal starte? Drømmer du om å bli en dyktig selger og ikke bare en dyktig fotograf?

Da er dette salgskurset for deg!

Vi har drevet vellykkede bedrifter i 9 og 10 år, og hvis det er én ting vi kan, så er det salg! Som de fleste startet vi med å selge kun digitale filer til lave, usunne priser. Vi kjenner alt til det å ubevisst sette begrensninger både for oss selv, og for kunden.

Gjennom dette kurset vil vi lære deg alt vi kan når det gjelder kundebehandling innen salg og produkter. Sammen med oss vil du lære å ta det første steget mot å starte med bestillingstimer og produktsalg, og vi vil vise deg hvordan det fungerer fra start til slutt.

34B6692 kopi
me

STAVANGER- 1 og 2 Juni 2024 (to dagers workshop)

The Background Co Minimal Boho Room 6 kopi

Maksimer din fotografiske suksess!

I vår kontinuerlige streben etter å utvikle oss som profesjonelle fotografer, står vi overfor et viktig valg: salg av digitale filer, hvor vi i bunn og grunn gir ansvaret for det endelige sluttresultatet, som skal henges på veggene hjemme hos kundene våre, videre til en tredje part, som vi ikke har noen for for mulighet til å kvalitets-sjekke, versus målrettet produktsalg, hvor vi beholder kontrollen, og stolt kan overlevere produkter av den aller beste kvaliteten. Å mestre kunsten av produktsalg gir ikke bare økonomiske fordeler, men også en dypere forbindelse med vårt håndverk og våre kunder.

Når vi selger produkter i stedet for bare digitale filer, åpner vi døren for en mer personlig og engasjerende kundeopplevelse. Gjennom fysiske produkter kan vi formidle vår kunst på en unik måte, la kundene berøre, føle og virkelig forstå verdien av vårt arbeid. Denne direkte interaksjonen skaper ikke bare varige minner, men også lojale kundeforhold.

Ved å beherske produktsalg legger vi grunnlaget for en mer bærekraftig foto virksomhet. Gjennom å veilede kundene gjennom produktvalg, viser vi ikke bare vår ekspertise, men skaper også muligheten for økt salg per kunde. Det er ikke om å gjøre å selge mest mulig, men å skape varige relasjoner og tillit, som i det lange løp fører til stabil og bærekraftig suksess.

I vår workshop om produktsalg, vil vi utforske de praktiske aspektene ved å integrere produktsalg i din foto virksomhet. Sammen vil vi lære, vokse og forme en fremtid der vårt fotografiske arbeid ikke bare er digitale filer, men en varig arv av fysiske, dypt forankrede minner, printet på den aller beste kvalitet!

The Background Co Room Mockups Vintage White 33 copy 2ae

Dette er inkludert i workshopen

 • Salgsfokus fra start til slutt
 • Strategisk start med produktsalg – hvorfor IPS (in person sales) er så viktig
 • Helhetlig fotograferingsopplevelse med en modell
 • Effektiv “culling” av galleriet
 • Strukturert bestillingssamtale
 • Etterprosessen
 • Utarbeidelse av profesjonelle produktkataloger
 • Hvordan utarbeide smarte pakkeløsninger
 • Effektiv priskalkulasjon for optimal fortjeneste
 • Økonomisk planlegging
 • Sosiale medier (SOME)
 • Bygge langvarige kundeforhold
 • Mål: Færre kunder, mer salg Per kunde
 • Facebook-gruppe for deltagerene hvor spørsmål kan stilles i etterkant av workshopen
 

Det vil bli servert lunsj og forfriskninger begge dagene. I tillegg vil deltakerne motta:

 • PDF av bestillingsark
 • PDF av “prep”-guide til kunden
 • Priskalkulasjonsark
 • Ferdige produkt og priskataloger for inspirasjon
 

Workshopen varer i 2 dager!

Vi har valgt å fordele denne workshopen over to hele dager for å kunne gi deltakerne de beste forutsetningene for å få så mye utbytte som mulig. Vi er klar over hvor mye informasjon som deles under en workshop, og vi forstår at på slutten av dagen kan hodet være fullt og man kan føle seg overveldet. Derfor har vi valgt å spre vår kunnskap over lengre tid og på to forskjellige steder. Den første dagen vil vi være i Frida’s studio på Sola, og den andre dagen vil vi være i Sunniva’s studio i Sandnes. Dette gir deltakerne muligheten til å se hvordan to fotografer arbeider på litt forskjellige måter, og at det ikke finnes én fasit og måte å gjøre ting på.

 
3258

Kanseleringsbestingelser:

Dersom Frida eller Sunniva av en eller annen grunn må kansellere hele workshopen, vil vi umiddelbart søke etter en ny dato for en erstatningsworkshop innen kort tid. Dersom dette ikke er mulig, vil Frida Nolin og Sunniva Engen gi full refusjon av beløpet som er betalt av alle deltakerne.

Vennligst merk at deltakeravgiften for denne workshopen er ikke-refunderbar. Hvis du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å delta i workshopen og allerede har betalt, har du imidlertid muligheten til å selge din plass videre. Vennligst gi oss beskjed så snart som mulig før workshopen slik at vi kan videreformidle detaljer.

Betaling skjer via faktura etter påmelding og interesse. To separate fakturaer vil bli sendt ut, en på 7500 kr fra Sunniva og en på 7500 kr fra Frida. Din plass vil være sikret når begge fakturaene er betalt.

3196
K7A4707

PRIS – 15.000 kr 

Betaling via faktura eller delbetaling gjennom Svea etter påmeldt interesse.
To fakturer blir sendt ut. En på 7500 kr fra Sunniva (evt delbetaling) og en på 7500 kr fra Frida
Din plass er sikret når begge fakturaene er betalt.

Vi ønsker å ha god tid med hver enkelt av dere, derfor ønsker vi ikke fler enn 8 deltakere på denne workshopen. Vi vil bli kjent med dere alle! Let´s be friends!

Ring meg!