Dette er meg

34B6692
Sunniva 60x90
bilde 1 kopi
Sunniva 4 medsol

Hei, jeg heter Sunniva Engen. Jeg er født i 1989 under stjernetegnet Væren. Jeg er lykkelig gift, og stolt mamma til fem fantastiske barn i alderen 0, 2, 6, 8 og 12 år. Min livsglede og positive natur reflekterer mitt kjærlige forhold til familien. Som en energisk “vær” har jeg et sterkt temperament, men jeg liker å tro at jeg balanserer det godt ved å være ydmyk, løsningsorienterte og generelt livsglad.

I 2015 startet foto-eventyret mitt, da jeg tok et dristig valg og startet min egen bedrift som fotograf. De første 7 årene hadde jeg studio i ett pеbygg i vårt eget hus, før jeg i april 2022 hoppet ut i det store ukjente, og byttet 28 kvadratmeter med 280, i nyrenoverte lokaler i Jærveien 104. Jeg har reist verden rundt siden jeg startet i 2015, og lært av noen av verdens beste internasjonale profesjonelle fotografer, innen gravid, nyfødt, baby, barn og familie. Å fange øyeblikkene for alle dere, gir meg en utrolig glede. Jeg er sulten på suksess, målrettet og har et stort pågangsmot. Utfordringer motiverer meg, og fartshumper i veien skremmer meg sjeldent! 

Hadde det ikke vært for min kjære mann, ville jeg aldri vært der jeg er i dag karrieremessig. Han er en like stor del av “Fotograf Sunniva Engen” som meg. Han har bygd begge mine arbeidsplasser fra bunnen av, og bidrar alltid der det trengs! I tillegg trør han til og holder fortet hjemme, alle de timene jeg jobber overtid, helger, fridager og ferier. 

Jeg er ett ordensmenneske, og trives best når ting er ryddig og på stell, og estetikk betyr mye for meg! For meg er estetikk kunsten og vitenskapen om skjønnhet, og det spiller en avgjørende rolle i vår opplevelse av verden rundt oss. Fargebruk er en viktig komponent i å skape estetisk tiltalende visuelle opplevelser. Farger påvirker ikke bare vårt følelsesmessige velvære, men de kommuniserer også stemninger og uttrykker følelser uten ord.

I kunst, design og fotografi er valget av farger en kraftfull form for selvuttrykk. Gul, for eksempel, som er min favorittfarge, symboliserer ofte glede, energi og vitalitet. Farger kan også påvirke oppfatningen av rom, formidle en atmosfære eller formidle en bestemt stil. Den harmoniske kombinasjonen av farger skaper visuell balanse, mens kontrasterende nyanser kan tiltrekke oppmerksomhet og skape spenning.

Estetikk og fargebruk går hånd i hånd med å skape visuell appell og formidle dypere følelser. Bevissthet rundt hvordan farger samhandler, og hvordan de påvirker våre sanser, gir muligheten til å forme unike og minneverdige opplevelser gjennom visuell kunst og design.

Ring meg!