Sunniva 4 medsol

Møt Foto­grafen

“Suksess er summen av små anstrengelser, gjentatt dag-inn og dag-ut.”

Jeg ble født i 1989 på Stavanger Universitetssykehus.  Jeg har levd mesteparten av mitt liv i Kvernelandsveien 4, på Ganddal, på samme tomt som min morfar vokste opp. Hele min skolegang fikk jeg gå på Steinerskolen i Stavanger, hvor jeg nå selv har mine barn. Det at jeg fikk gå der, sammen med de forutsetningene jeg har fått i arv fra mine foreldre, har resultert i hvem jeg er i dag. Jeg er født i stjernetegnet Væren, og for de som er opptatt av slikt, passer jeg temmelig godt inn i beskrivelsen på en vær! 🤣

i 2015 startet fotoeventyret mitt, som også har vært min karriere nesten like lenge. De første 7 årene hadde jeg studio i ett påbygg i vårt eget hus, før jeg i april 2022 hoppet ut i det store ukjente, byttet 28 kvadratmeter med 280, i nyrenoverte lokaler i Jærveien 104. Jeg har reist verden rundt siden jeg startet i 2015, og lært av noen av verdens beste internasjonale profesjonelle fotografer, innen gravid, nyfødt, baby, barn og familie. 

På privaten er jeg gift med mannen i mitt liv, og mamma til 4, i alderen 1-11. Hadde det ikke vært for min kjære mann, ville jeg aldri vært der jeg er i dag karrieremessig. Han er en like stor del av “Fotograf Sunniva Engen” som meg. Han har bygd begge mine arbeidsplasser fra bunnen av, og bidrar alltid der det trengs! I tillegg trør han til og holder fortet hjemme, alle de timene jeg jobber overtid, helger, fridager og ferier. 

Jeg har reist verden rundt og lært av noen av verdens flinkeste innen blant annet nyfødt og gravidfotografering for å opparbeide meg den kunnskapen og kompetansen jeg har i dag.
Sunniva Engen
bilde2kopi
Sunniva 1sharpened
bilde 1 kopi
Ring meg!