Produkter

Skreddersydde bildeprodukter som gjenspeiler din unike historie.

The Background Co Room Mockups Vintage White 25 copy

Som din fotograf, er mitt mål mer enn å fange øyeblikkene, men også å hjelpe deg med å omskape dem til varige minner gjennom unike bildeprodukter. Gjennom grundige samtaler og en dyp forståelse av dine ønsker, vil jeg veilede dere gjennom mitt utvalg av produkter og hjelpe deg med å finne de perfekte alternativene for dere.

Enten det er elegante veggbilder, personlige fotoalbum eller spesialdesignede gaveartikler, vil jeg ta deg gjennom alle alternativene med omhu og innsikt. Jeg forstår at hvert bilde har sin egen historie, og derfor tilpasser jeg rådgivningen min til dine behov og preferanser.

Fra materialvalg til størrelser og designelementer, vil jeg dele min ekspertise for å sikre at hvert bildeprodukt blir en refleksjon av din unike stil og smak. Mitt mål er å gjøre denne prosessen så enkel og givende som mulig, slik at du kan glede deg over dine minner i form av fysiske produkter som vil vare livet ut.

Sammen ønsker jeg at vi skal skape magi, i kunstverk som kan deles, elskes og beundres i årene som kommer. La meg være din guide i å gjøre dine minner tidløse gjennom skreddersydde bildeprodukter som vil gi en skikkelig “wow effekt” hjemme hos dere!

Á La Carte


Etter at dere har fått gleden av å se gjennom visningsbildene når dere kommer på bestillingstime hos meg, åpner det seg en spennende mulighet til å velge blant prisgunstige produktpakker. Disse pakkene er nøye sammensatt for å gjøre det enklest mulig for dere. Hva som gjør det enda bedre er at pakkene er fleksible – dere kan enkelt oppgradere og utvide dem, alt med eksklusive rabatter som en ekstra bonus. skulle man ikke ønske å benytte seg av pakkeløsningene, kan man velge fra a la carte menyen.


i etterkant av en fotografering, vil dere få med dere en pris & produktkatalog, samt en prepguide som pdf, som skal være til hjelp og forberede dere før en bestillingstime.

B21 1 kopi


Veggbilder


Velg mellom å få bildet laminert og innrammet uten glass, eller laminert og montert på 16mm tykk bildeplate.


30×40 cm 5.000 kr
40×60 cm 7.500 kr
50×70 cm 10.000 kr
60×80 cm 11.000 kr
70×100 cm 12.000 kr


Tillegg for rammer over 3 cm: +10 %
Tillegg for passepartout og antirefleksivt glass: +25 %

Uten navn 1 kopi


Imageboks


 En bildeboks bringer dine 10 favorittminner til live gjennom en unik presentasjon. Hvert bilde lamineres, monteres elegant på en tynn plate, og leveres i en vakker boks kledd i ditt valg av lin eller velur. Tilpass opplevelsen ytterligere ved å velge preget tekst i f. eks gulltekst på boksen.

Disse minnene kan også stilles ut i et staffeli i eik eller akryl, eller i en bildehylle, eller rammes inn uten glass, slik at du kan nyte dem på din måte. Skap en tidløs og personlig utstilling av dine mest kjære øyeblikk med vår eksklusive minneboks og tilbehør.

20×25: 11.000 kr
20×30: 11.500 kr

Ekstra bilde i boksen: 650 kr/stk
Staffeli: 300 kr/stk

Boksene kommer i enda flere forskjellige størrelser.

Previous slide
Next slide

Trio-Album

 

  Velg mellom å få albumet med 

passepartout, eller med akrylglass. 

 

Trio-Album med Passepartout 

20×20 cm 3.500 kr
20×30 cm 4.500 kr

 

Trio-Album med akrylglass 

20×20 cm 3.800 kr
20×30 cm 4.800 kr

 

 

 

3 kopi 3
4 kopi 1
2 kopi 2

Digitale filer

 

6 digitale filer – 7500,-

ekstra fil – 650,-

Til privt bruk, med privat bruksrett. Grunnpakken starte på 6 digitale filer, og pakkeprisen gjelder per fotografeering. ønsker man å kjøpe digitale filer fra forskjellige fotograferinger, må man kjøpe ut to separate grunnpakker.

Jeg stiller ingen garanti ved kjøp av produkter hor andre leverandører enn meg selv.

Ring meg!