6 måneder med minstemann

Dante 2 kopi

Hei, og god kveld på dere!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin uke så langt. Her på sør-vestlandet har vi vinterferie, og ungene er hjemme fra skole og barnehage.  Jeg har hatt en normal arbeidsuke så langt, med 2 nyfødte og en 1 åring i studio. I morgen, torsdag, og fredag, har jeg kontortid, og håper jeg skal få unnagjort litt admin arbeidsoppgaver. Jeg har som alltid, 1000 ting jeg skulle ha fått unnagjort, og altfor få timer i løpet av døgnet 😅🥵

I går kveld, pakket jeg med med denne lille karen for å få tatt noen nye bilder av han på halvtårsdagen 💛 Jeg kan ikke forstå at vi allerede har hatt han med oss i 6 måneder! Dante er vår lille solstråle! Han er stort sett alltid blid og fornøyd, og elsker når de andre 4 gir han oppmerksomhet og vil leke med han. 

 Han er virkelig heldig, som har så mange rundt seg, og det er alltid ett fang å få sitte i om Erlend eller meg er opptatt med daglige gjøremål som middag, klesvask osv. Med 5 unger i heimen er det kanskje ikke overraskende at det er en del klesvask i løpet av en uke 😬🥵

Det er vel heller kanskje ikke noen stor overraskelse at jeg elsker babytiden, og det å ha små 💛 og jeg kjenner en ambivalens med tanke på at minsten allerede er ett helt halvt år. På den andre siden er dette en fantastisk alder. Han har begynt å spise fast føde, og han har allerede knekt koden på åling, så nå er det full fres, og vi må være ekstra påpasselige med hva han kan få tak i. Det er også en utrolig herlig alder å ta bilder på når disse små er 6 måneder! Det kan ikke måles med noe annet! På en 1 årsfotografering er det langt høyere tempo! De han kanskje lært å gå, men også kanskje rukket å bli skeptiske. Når de er 6 måneder, er de små menneskene her stort sett “happy go lucky”, og man kan få de deiligste smilene og uttrykkene! Virkelig en alder verdt å forevige! 

Hos meg er 6 månedersfotografering inkludert om man booker nyfødtfotografering. Tenk å kunne ha en bildeserie på veggen da, med nyfødtbilder, 6 månedersbilder og 1 årsbilder, for å dokumentere det første året, og hvor mye som skjer fra de er født til de fyller 1. Det er uvurderlig på alle vis spør du meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ring meg!