Dante_68,5x39

Familie og søskenfotografering

Mine 1 scaled

Familie og søskenfotografering er ofte noe man har ett ønske om når man føler at familien er komplett. Her kan man velge mellom studiobilder, eller utebilder. Tenk litt over hvilket inntrykk og følelser du ønsker at bildene skal gi. Ofte (men ikke alltid) vil utebilder være være mer dynamiske, naturlige og levende. Mens studiobilder ofte er mer statiske og oppstilt. Dette er en preferansesak. 
 

MariIren 1

Hva koster fotografering?

Fotograferingen koster 1995,- (dette er prisen på selve fotograferingen, bildene kjøpes ut separat.) Dere kan velge mellom å ta bilder inne i studio, eller ute.

Hva trenger jeg ha med?

Familie og/eller søskenfotografering kan kanskje virke stressende i forkant, spesielt om man har flere små eller større som alle skal være i godt humør og samarbeide. Ved booking av søsken/familiefotografering starter vi en dialog hvor vi sammen lager en plan for hva dere ønsker. Jeg hjelper dere med planleggingen av klær, og ferdige antrekk til dere alle, slik at bildene blir så bra som overhode mulig!

Levin ubehandlet 20x15

Gode ord fra mine kunder

5/5
Jeg har hatt en kjempebra opplevelse med Sunniva. Hun er veldig hyggelig person også utrolig flink på jobb. Jeg kan anbefale henne 100%
Isha Lunkad
5/5
Rolig og behagelig opplevelse å komme til Sunniva, hun takler barn og "stressede" unger (foreldre) svært godt. Og bildene ble svært bra. Anbefales på det varmeste.
Bjørn Olav Horn
5/5
Dyktig og hyggelig fotograf. Tar fantastiske bilder, der babyen blir godt ivaretatt. Tommel opp!
hege andersen
Ring meg!