Milas 3copy

Frys tiden, og øyeblikket varer evig

 

Det sies at et bilde øker i verdi for hver dag som går, og det med god grunn. Nyfødtfotografering er noe helt spesielt. Det å få ett nytt familiemedlem kan være overveldende på mange vis, og helst skulle man kanskje ønske at man kunne fryse tiden for å nyte hvert sekund med dette nydelige lille nurket mens det er så lite, enda lengre. Gjennom å forevige den lille  allerede en av de aller første dagene «earthside», ønsker jeg å fryse tiden, og fange øyeblikk man kan verne om og nyte i alle år som kommer. Jeg har spesialisert med på nyfødtfotografering, og har gjennom de siste 8 årene opparbeidet meg kompetanse og erfaring som forhåpentligvis vil gjøre at dere kan overlate det kjæreste dere har til meg i noen timer. Jeg har selv 4 barn, og lover å ivareta både dere som nybakte foreldre, og det lille mirakelet på beste vis, samtidig som jeg skaper de bildene dere ønsker! 

Oskar 18

Hva koster fotografering?

Fotograferingen koster 1895,- Inkludert er 2-4 timer i studio, lån av alt utstyr, klargjøring av galleri og en kostnadsfri visningstime. Man får også ett gavekort på 6 men fotografering ved booking av nyfødtfotografering, til en verdi av 1595,- som kan benyttes når skatten er mellom 6-8 måneder. Ønsker man å ha med søsken, koster det 500,- pr søsken under 10 år.

Når bør man booke tid?

Man kan booke tid allerede fra positiv test, men de aller fleste booker fra 2. trimester. Ved booking setter vi opp en provisorisk avtale, som vi med letthet endrer, skulle terminen endre seg, eller skulle lille bestemme seg for å komme før eller etter forventet termindato. Når lille har meldt sin ankomst, tar dere kontakt, og vi spikrer en avtale, helst innen de neste 5-14 dagene. 

Oskar 13copy
Anna 1copy

Kan man ta nyfødtbilder selv om babyen er mer enn 14 dager?​

JA, Ja og JA! Det er klart man kan! For mange kan det være overveldende å få en liten ny sjef i hus, og det kan fort gå litt fort i svingene. Tiden flyr og plutselig er lille allerede 2 uker! Jeg har tatt nyfødtbilder av babyer helt opp i 16 uker, så her går ALT! Men det er klart at variasjonen kanskje blir noe begrenset, om man ønsker sovebilder når de små kommer opp i en viss alder. Men, man må overhode ikke tenke at løpet er kjørt om man ikke har fått tatt bilder innen de første 14 dagene. 

Hva må vi ha med oss?

Over de siste 8 årene har jeg gjort store investeringer i utstyr til nyfødtfotografering. Det betyr at dere ikke trenger å tenke på stort mer enn å huske babyen. Alt av utstyr får dere låne til bilene under fotografering. Jeg har bøtter og luer og hårbånd osv i alle regnbuens farger, også i nøytrale farger, slik at det skal være mer enn nok å velge i for alle!

Ved booking av nyfødtgfotografering, vil man i forkant av avtalen vår motta et ganske detaljert informasjonsskriv, som dekker alle spørsmål dere evt måtte lure på.

Margrethe 1copy

Gode ord fra mine kunder

5/5
Jeg har hatt en kjempebra opplevelse med Sunniva. Hun er veldig hyggelig person også utrolig flink på jobb. Jeg kan anbefale henne 100%
Isha Lunkad
5/5
Rolig og behagelig opplevelse å komme til Sunniva, hun takler barn og "stressede" unger (foreldre) svært godt. Og bildene ble svært bra. Anbefales på det varmeste.
Bjørn Olav Horn
5/5
Dyktig og hyggelig fotograf. Tar fantastiske bilder, der babyen blir godt ivaretatt. Tommel opp!
hege andersen
Ring meg!