Gravidfotografering er noe helt spesielt. Man er i nærheten av mål, på en fantastisk reise, og forventingene til det som snart skal skje er store og mange. Det er en tid man kanskje skulle ønske gikk fortere, fordi man lengter sånn etter å møte den lille som snart skal komme å bli ny daglig leder i heimen. Men det å nyte den siste tiden, og forevige den, er undervurdert. En dag vil disse bildene bety så mye mer enn hva man kan forutse, også for den lille mageboeren. Det er en spesiell ting, det å bære et barn frem, og helt klart verdt å forevige. Bildene kan tas inne i studio, ute i vår skjønne natur, eller en kombinasjon av begge deler. Det er helt opp til deg.

MariIren 9 Print

Hva koster fotografering?

Fotografering koster 1595,- (Dette er prisen på selve fotograferingen, bildene kjøpes ut separat.)

I prisen er det inkludert lån av gravidkjoler. Jeg har ett stort utvalg kjoler kjøpt inn fra alle verdens hjørner, i mange forskjellige farger, og du får velge selv hva du ønsker å bruke til dine bilder!

Hva trenger jeg ha med?

Du trenger ikke ha med deg stort til denne fotograferingen. Jeg har som nett ovenfor kjoler til utlån. 

Ved booking av gravidfotografering vil vi i forkant av fotograferingen lage en felles plan for bildene. Du legger føringer for hva du ønsker, og jeg gjør mitt ytterste for å møte dine ønsker!

Kathrine 1

Gode ord fra mine kunder

5/5
Jeg har hatt en kjempebra opplevelse med Sunniva. Hun er veldig hyggelig person også utrolig flink på jobb. Jeg kan anbefale henne 100%
Isha Lunkad
5/5
Rolig og behagelig opplevelse å komme til Sunniva, hun takler barn og "stressede" unger (foreldre) svært godt. Og bildene ble svært bra. Anbefales på det varmeste.
Bjørn Olav Horn
5/5
Dyktig og hyggelig fotograf. Tar fantastiske bilder, der babyen blir godt ivaretatt. Tommel opp!
hege andersen
Ring meg!