Malin-1

Heisann!

Jeg tilbyr ulike typer fotograferinger, som nyfødt, famile, 1-årsbilder, gravid og utendørs. Les litt mer om de ulike type fotograferingene ved å klikke under.
julian-1web

“The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.”

— Andy Warhol
 

Nyfødt

Det sies at et bilde øker i verdi for hver dag som går, og det med god grunn. Nyfødtfotografering er noe helt spesielt. Det å få ett nytt familiemedlem kan være overveldende på mange vis, og helst skulle man kanskje ønske at man kunne fryse tiden for å nyte hvert sekund med dette nydelige lille nurket mens det er så lite, enda lengre... Les mer om nyfødtfotografering her eller book time under.

Personligheten og væremåten til Sunniva kombinert med de fantastiske bildene hun skaper gjør hele opplevelsen magisk

KUNDE, FOTOGRAFERING
 

Fine Art Utendørs

Utendørs

1-års foto

Barn

Fine Art Gravid

Gravid

Nyfødt

Nyfødt

Fine Art Familie

Familie

Om fotografen

Jeg ble født i 1989, og har vokst opp på Ganddal, hvor jo nå har mitt studio, i en egen del av mitt barndomshjem. Jeg gikk hele min skolegang, 12 år, på Steienrskolen i Stavanger. Det, og en kombinasjon med gener, oppvekst, og menneskene rundt meg, har formet meg til den jeg er i dag. Jeg er Mamma til 4 deilige skatter, i alderen 0 - 10 år, og gift med den beste mannen som finnes, for meg.
Jeg er en evig optimest, og prøver alltid å se det beste i situasjoner og i de rundt meg. Jeg er løsningsorientert, og glad i utfordringer. De siste 7 årene har jeg drevet mitt eget studio her på Ganddal, og har med årene fotografert flere 100 nyfødte, samt 1 åringer, familier og gravide. Jeg har reist verden rundt og lært av noen av verdens flinkeste innen blant annet nyfødt og gravidfotografering for å opparbeide meg den kunnskapen og kompetansen jeg har i dag.
Les mer

Kontakt meg

Har du spørsmål om fotografering, eller produkter jeg kan tilby?
Ikke nøl med å ta kontakt:

Fotograf Sunniva Engen
Jærveien 104
4318 Sandnes

Telefon: 93021610
Epost: photo@sunnivaengen.com
Følg med for oppdateringer:
inst
fb

Bestill time

down

Instagram: @fotografsunnivaengen

galleri-icon
galleri-icon

Jeg har vært med barna mine til Sunniva ved to anledninger. Jeg var på 1 års fotografering med eldstefrøkna og valget var lett da lillebror ble født. Sunniva tar helt fantastiske bilder, hun lytter til kunden, er sympatisk og varm. Hun gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd! Barna mine ble fort varme og hun fikk fram glimtet og det lille ekstra!

KUNDE, FOTOGRAFERING
 

Aktuellt

Vil du vite litt mer om hvordan fotograferinger foregår, se behind the scenes, før/etter-bilder eller holde deg oppdatert på aktuelle nyheter om studioet mitt? Jeg oppdater nesten daglig både Facebook og Instagram, og tar deg med på de nyeste fotograferingene jeg har gjort, kanskje du også kan hente litt inspirasjon til egen fotografering om du går med tanker om å bestille time? 
Følg med for oppdateringer:
inst
fb

Instagram: @fotografsunnivaengen

Aktuelt

Vil du vite litt mer om hvordan fotograferinger foregår, se behind the scenes, før/etter-bilder eller holde deg oppdatert på aktuelle nyheter om studioet mitt?

Jeg oppdater nesten daglig både Facebook og Instagram, og tar deg med på de nyeste fotograferingene jeg har gjort, kanskje du også kan hente litt inspirasjon til egen fotografering om du går med tanker om å bestille time? 
Følg med for oppdateringer:
inst
fb